Подяка за активну участь у всеукраїнському конкурсі

На адресу університету надійшов лист-подяка від Товариства з обмеженою відповідальністю «ОПТІМЕДІА», яке висловлює подяку ректору університету Петру Володимировичу Яснію за підтримку соціального проєкту мотивації сучасної молоді та надану можливість студентам ТНТУ брати участь у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно».

Шановний пане ректоре Ясній Петро Володимирович!

Товариство з обмеженою відповідальністю «ОПТІМЕДІА», яке входить до медіа-холдингу «Open Media Group», висловлює Вам свою подяку за підтримку соціального проєкту мотивації сучасної молоді та надану можливість студентам Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя прийняти участь у всеукраїнському конкурсі «Розумним Бути Модно».

Нагадаємо, що медіа-Холдинг Open Media Group протягом 25.05.2019-30.09.2019 р. проводив конкурс «Розумним Бути Модно» на отримання грошових грантів на навчання в ЗВО. Учасникам пропонувалося за власним бажанням написати есе на тему: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС» та позмагатися за грошовий грант.

Отже, висловлюємо подяку Фенюк Світлані Олександрівні (студентці групи БМз-41, спеціальність 073 Менеджмент, факультет економіки та менеджменту) за активну участь в конкурсі есе «Розумним Бути Модно». Було цікаво дізнатися Вашу думку з приводу суті проблем країни, методів праці з ними, реформування, пошуку шляхів вирішення та напрямків покращення тих чи інших галузей.

Приємно відмітити досить активну патріотичну позицію, яка прослідковувалася в роботі. А також зазначити бажання учасника вчитися та працювати над розвитком галузей задля добробуту держави та кожного окремого громадянина.

Опрацювавши роботу, ми з впевненістю зазначаємо, що ПИШАЄМОСЯ МАЙБУТНІМ СПЕЦІАЛІСТОМ та впевнені: Україна в надійних руках! А отже, ВИСЛОВЛЮЄМО ПОДЯКУ всьому навчальному складу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя! Кожен із вас пророщує те зерно, яке з часом дасть плоди, що ними пишатиметься вся країна!

Окрему подяку висловлюємо Барану Ігорю Олеговичу, декану факультету комп’ютерно-інформаційних систем та програмної інженерії, за надану інформаційну підтримку та Винник Тетяні Михайлівні, доценту кафедри економіки та фінансів ТНТУ, яка, на волонтерських засадах, погодилася допомогти з об’єктивним оцінюванням робіт та приєдналася до складу незалежного журі конкурсу. Ми вдячні Вам за Ваш внесок у розвиток та мотивацію розумної молоді – майбутнього нашої держави!

ТОВ «ОПТІМЕДІА», та ресурси Likar, Nadra, Uaua, E-kvytok щиро бажають кожному учаснику успіхів в навчанні та творчих здобутків! Разом ми довели: «Розумним Бути Модно»!