Абітурієнти дізналися про переваги навчання в університеті

17 листопада 2019 року Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вітав абітурієнтів зі всієї області, які приїхали, щоб познайомитися із навчальним закладом.

Керівництво вишу та адміністрація факультетів розповіли майбутнім студентам про освітні програми університету, умови навчання, про міжнародні студентські програми та особливості вступної кампанії 2020 року.

В свою чергу, з найцікавішими моментами студентського життя, програмами академічної мобільності та реальним досвідом їхньої реалізації поділились студенти ТНТУ: Заярний Микола та Кишкевич Олег (учасники програми Еразмус плюс в Технічному університеті Кошице, Словаччина), Покришко Лілія (учасниця програми Еразмус плюс в Університеті Валенсії, Іспанія), Захем Жозеф (учасник програми Еразмус плюс в Люблінській Політехніці, Польща).

Випускники шкіл та коледжів зустрілися з керівництвом, науковцями, викладачами та студентським активом ТНТУ, відвідали навчальні корпуси, аудиторії та лабораторії, взяли участь у реальних експериментах з ІТ-програмування і ЗD-моделювання.

Ми раді вітати наших гостей та щиро надіємось приймати їх у лавах вступників уже наступного 2020 року!