Технарі на міжнародній виставці «Ukrainian Food Expo 2019»

Міжнародна виставка продовольчої продукції у Києві 27 - 28 листопада 2019 року стала майданчиком для отримання нового досвіду та знань для політехніків.

«Ukrainian Food Expo 2019», яку відвідали студенти та викладачі кафедри харчової біотехнології і хімії факультету інженерії машин, споруд та технологій, — це місце зустрічі всіх гравців продовольчого ринку та представників всієї ланки виробництва — від сировини до збуту. На заході були представлені групи продовольчих товарів від економ до преміум сегменту. Українські виробники представили широкий асортимент меду, вин та алкогольних напоїв, солодощів, сирів і м’ясних продуктів тощо. Також були присутні постачальники обладнання, технологій та послуг для харчової промисловості.

Не зважаючи на зайнятість, учасники виставки поділилися досвідом та провели для студентів майстер-класи і дегустації. Останні мали можливість ознайомитися з широким асортиментом харчових продуктів та напоїв, обладнання, технологій та послуг, з новинками, яких ще немає в магазинах, та переконатися, що українське виробництво може бути якісним і розвивається в правильному екологічному напрямку.

За підсумками поїздки студенти отримали надзвичайний досвід, розширили кругозір, збільшили свій багаж знань, що в майбутньому дозволить їм реалізувати отримані знання для розвитку харчової промисловості в Україні, а також мотивуватиме до вдосконалення своїх знань з обраного фаху.