Підсумки листопадового засідання вченої ради

На порядку денному листопадового засідання вченої ради університету начальник відділу якості Матійчук Л.П. та керівник Центру бенчмаркінгу і веб-менеджменту Паламар А.М. доповіли про рейтинги університету в 2018/2019 навч.р.

З інформацією про результати міжнародної діяльності університету в 2019 році та основні напрями і завдання на 2020 рік виступила проректор з міжнародного співробітництва Вітенько Т.М.

Перший проректор Митник М.М. проаналізував науково-методичне забезпечення підготовки студентів з числа іноземних громадян.

Затверджена Концепція забезпечення якості та затверджено ряд Положень, зокрема: Положення про електронні освітні ресурси, Положення про науково-технічну бібліотеку, Положення про Центр перепідготовки та післядипломної освіти, Положення про підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, Положення про організацію освітнього процесу за дистанційною формою у ТНТУ імені Івана Пулюя та Положення про сертифікацію інформаційних ресурсів для електронного (дистанційного) навчання у ТНТУ імені Івана Пулюя.

Крім того, затверджені зміни до Положення про стипендіальне забезпечення та зміни до Положення про Технічний коледж ТНТУ ім. І.Пулюя.