Факультет економіки та менеджменту святкує вручення дипломів магістрам 2019 року!

Цього року своє навчання успішно завершило 145 випускників, серед яких 82 студенти денної форми навчання та 63 студенти заочної форми. Червоні дипломи з відзнакою отримало 49 магістрів і ми щиро вітаємо усіх, хто досягнув бажаної мети!

Святковий настрій випускників розділили батьки та гості Вручення, яке розпочалось яскравим флешмобом від танцювального гурту ФЕМ під керівництвом Наталії Даниленко, учасниці: Даліба Вероніка та Демко Надія. Вітальним словом зустрів присутніх проректор з науково-педагогічної роботи Дячук Степан Федорович та шановний гість Вручення, генеральний директор ПрАТ "Тернопільгаз" Караванський Олег Іванович. Тепло привітала випускників декан факультету Ціх Галина Володимирівна, яка наголосила на здобутках цьогорічних магістрів та побажала їм стати не лише високими професіоналами своєї справи, але й справжніми людьми, громадянами своєї Батьківщини.

Кожна кафедра, її представники, завідувачі кафедр з теплотою та щирістю відгукувались про своїх студентів, бажаючи їм активно реалізувати свої здобутки у подальшому житті. З словами вдячності та поваги до університетської спільноти звернувся випускник 2019 року, магістр та незмінний ведучий святкових заходів факультету, Дмитро Якимець. Своїм хвилюванням та піднесенням поділився батько двох цьогорічних відмінниць-випускниць, працівник ТНТУ та волонтер Володимир Мосейко. Про незабутні моменти студентського життя випускників цього потоку, їхню активну участь у житті університету, наукових та спортивних заходах з гордістю та вдячністю розповіла керівник відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Гарматюк Оксана Олегівна, яка цьогоріч також стала мамою випускниці — призерки низки вокальних конкурсів та фестивалів, переможниці регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України 2019», яка буде цього року змагатись за звання найкращої студентки України, Андріани Гарматюк.

Окрасою вручення стали творчі виступи студентів факультету економіки та менеджменту: запальне танго від Наталії Даниленко та Назара Калініна, музичні композиції «Допоки віримо» від чудового голосу факультету, цьогорічної випускниці — магістра кафедри промислового маркетингу Христини Кусторовської та «Місто спить» у виконанні чарівної Адріани Гарматюк.

Ми раді, що важливий період університетського життя наших магістрів закінчився так щиро і пронизливо. Бажаємо нашим випускникам ніколи не втрачати надії, вірити у себе та бути гідними дітьми своєї рідної Батьківщини!