На лютневому засіданні вченої ради прийнято рішення про перейменування коледжів університету

25 лютого 2020 року відбулося чергове засідання вченої ради університету, учасники якого обговорили низку актуальних питань діяльності університету та ухвалили важливі рішення.

Перший проректор Митник М.М. доповів про результати підсумкової атестації у 2019 р.

Про нові форми профорієнтаційної роботи з вступниками на базі ОКР «молодший спеціаліст» проінформував проректор з науково-педагогічної роботи Дячук С.Ф.

З результатами рейтингового оцінювання якості роботи факультетів і кафедр університету у 2019 році ознайомив начальник відділу забезпечення якості освіти Матійчук Л.П.

З метою приведення назв структурних підрозділів університету до вимог чинного законодавства вчена рада прийняла рішення про перейменування коледжів університету, зокрема:

  • «Технічний коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» у «Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя»,
  • «Зборівський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» у «Зборівський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя»,
  • «Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя» у «Гусятинський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя».

Затверджено Положення про присвоєння вчених звань науково-педагогічних і наукових працівників ТНТУ ім. І.Пулюя та зміни до Положення про порядок преміювання науково-педагогічних та наукових працівників ТНТУ ім. І.Пулюя.

Затверджені Правила прийому до Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя, Гусятинського коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя, Зборівського коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра в 2020 році.