Подяка від медиків

Медики КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» та КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» висловлюють вдячність колективу університету за надану підтримку та матеріальну допомогу, яка є вкрай необхідною в умовах пандемії.

Щирі слова подяки на адресу ректора університету професора Петра Яснія надійшли від директора КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» Андрія Артимовича та директора КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» Ярослава Чайківського і медпрацівників цих закладів.

"Адміністрація Комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» висловлює Вам щиру вдячність за надану для закладу благодійну допомогу — у вигляді коштів в розмірі 58409, 55 грн. Діти — наше майбутнє і турбота про їхнє здоров'я у наших руках. Першочергово допомога адресована дітям із соціально незахищених родин або родин, які опинилися у складних життєвих обставинах", — йдеться у листі від медиків міської дитячої лікарні.

"Ваша підтримка свідчить про те, що Ви чудово розумієте всю складність та небезпеку ситуації, що склалася, сучасні економічні негаразди і не хочете залишатися осторонь проблем своїх ближніх. Завдяки таким чуйним людям, як Ви, ми будемо мати більше можливостей протистояти недузі під назвою COVID-19", — зазначають колеги міської лікарні швидкої допомоги.

Разом віримо у краще!