Науковці нагороджені грамотами Верховної Ради України до 60-річчя ТНТУ

23 вересня 2020 року народний депутат України Володимир Гевко вручив почесні відзнаки — грамоти Верховної Ради України науково-педагогічним працівникам університету, зокрема завідувачу кафедри бухгалтерського обліку та аудиту, к.е.н., доценту Білоус Ользі Степанівні, завідувачу кафедри менеджменту та адміністрування, д.е.н., професору Кирич Наталії Богданівні, проректору з адміністративно-господарської роботи та будівництва Клепчику Василю Михайловичу, професору кафедри економіки та фінансів, д.е.н., доценту Крамар Ірині Юріївні, професору кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин, д.т.н., професору Луціву Ігорю Володимировичу, першому проректору, к.т.н., доценту Митнику Миколі Мирославовичу, завідувачу кафедри програмної інженерії, д.ф.-м.н., професору Петрику Михайлу Романовичу, завідувачу кафедри фізики, к.ф-м.н., доценту Скоренькому Юрію Любомировичу, професору кафедри комп'ютерно-інтегрованих технологій, д.т.н., професору Стухляку Петру Даниловичу, доценту кафедри будівельної механіки, доктору філософії Яснію Володимиру Петровичу.

Високі державні нагороди науковці отримали за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, значні успіхи в підготовці висококваліфікованих інженерних кадрів, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 60-річчя від дня створення Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Народний депутат України Володимир Гевко привітав ректора університету проф. Петра Яснія та колектив університету з ювілейною датою. Володимир Леонідович зазначив, що пишається славетними традиціями навчального закладу, в якому навчався та працював, та побажав високих результатів у науковій та навчальній сферах діяльності ТНТУ і надалі.

У ході товариської зустрічі Володимир Гевко, помічники народного депутата — випускники ТНТУ Данилишина Анна, Фаріончук Денис та вище керівництво університету обговорили перспективні шляхи розвитку університету в європейському освітньому і науковому просторі.