Історія успіху:
від програми Еразмус+ до програми подвійних дипломів

Щиро вітаємо з отриманням диплому німецького вишу студента 5 курсу спеціальності «Галузеве машинобудування» Ярослава Дідуха, для якого участь у програмі Еразмус + стала стартом для навчанням в Університеті прикладних наук міста Шмалькальден. За програмою подвійних дипломів хлопець здобув ступінь бакалавра за спеціальністю «Інженерна механіка».

Програма подвійних дипломів, що реалізується в ТНТУ, дає можливість нашим студентам одночасно проходити навчання за інтегрованими навчальними програмами у двох навчальних закладах різних країн та отримати два дипломи українського та європейського університетів, що вкрай важливо в умовах сучасного ринку праці, де працедавець вимагає широкого світогляду, набутих практичних навичок, знання іноземних мов.

Навчаючись в ТНТУ, Ярослав від першого курсу був надзвичайно активним студентом, брав участь у наукових конференціях, курсах та стажуваннях. Ми впевнені, що цей диплом стане добрим початком його наукової та професійної кар’єри, а також прикладом для наполегливих представників студентської спільноти нашого університету.

Захід проводився в рамках марафону “UKRAINIAN ERASMUS+ MARATHON” ErasmusDaysTNTU2020.

Бажаємо Ярославу нових ідей та досягнень, а усіх, хто цікавиться програмами міжнародного студентського обміну запрошуємо у відділ міжнародного співробітництва к. 30, навчальний корпус №2.