Змінено порядок отримання абонементу для відвідування басейну

Шановні відвідувачі басейну!

З 1 листопада в університеті запроваджується спрощена процедура оформлення абонементу для відвідувачів басейну.

  1. Усім відвідувачам басейну, які до 25 числа (включно) кожного місяця оплатили за відвідування басейну, бухгалтерія університету оформить абонемент на наступний період без Вашої присутності і 1 числа кожного місяця передасть у басейн інструктору з плавання.
  2. Відвідувачам, які з поважних причин не оплатили за продовження абонементу на наступний місяць у терміни, визначені у п.1, а оплатили з 26 числа до останнього дня місяця необхідно копію квитанції про оплату надіслати на електронну пошту tntu_baseyn@ukr.net . Виписаний без Вашої участі працівником бухгалтерії абонемент буде переданий інструкторам з плавання у басейні 2 числа наступного місяця.
  3. У інших випадках, не передбачених у пп.1,2 для погодження процедури оформлення абонементу, звертайтесь за тел. 52-30-95 (бухгалтер по басейну).
  4. Для осіб, що вперше оформлюють документи для відвідування басейну нашого університету час відвідування бухгалтерії університету для оформлення документів погоджуйте за тел. 52-30-95 (бухгалтер по басейну).
  5. При оформленні документів для відвідування басейну медичні довідки можуть бути видані у відповідних медичних установах чи лікарем басейну університету.

Міцного здоров’я усім!

З повагою, адміністрація університету