Науково-педагогічне дистанційне стажування на базі Університету Collegium Civitas (Польща)

«Європейська ліга професійного розвитку» (ELPD) разом з Університетом Collegium Civitas, Варшава організовує міжнародне науково-педагогічне дистанційне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО I–IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування.

Тема стажування: «Інтернаціоналізація вищої освіти. Організація Навчального процесу та інноваційні методи навчання у вищих навчальних закладах Польщі».

Дати проведення: 09 листопада – 18 грудня 2020 року.

Метою стажування є підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки аспірантів, докторантів, наукових і науково-педагогічних працівників, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду провадження науково-дослідної і викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.Стажування організовано за допомогою програмного комплексу ZOOM з перекладом онлайн-конференцій на українську мову.

Університетом Collegium Civitas кожному учаснику стажування буде виданий сертифікат про проходження міжнародного стажування тривалістю 180 годин (6 кредитів ECTS).

Реєстрація та детальна інформація за посиланням: elpd.com.ua/stazhuvannya-civitas/

Програма стажування

Додаткова інформація за телефоном: +380633339152