Підтримай глобальний екологічний проєкт «Greening of the Planet»!

«Озеленення України» — це національний екологічний проєкт, заснований у 2020 році.

Організатором проєкту «Greening of the Planet» є благодійний фонд «Озеленення України», засновниками якого є президент «CEO Club Ukraine» Сергій Гайдайчук та президент «Business Woman Club» Ганна Крисюк. За підтримки Міністерства закордонних справ України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України та Державного агентства лісових ресурсів України.

Місія проєкту — відновити екосистему Землі, об’єднати людей планети.

Ціль проєкту — привернути увагу світу та об’єднати людей довкола глобальних еко викликів , відновити екосистему планети, формувати позитивний імідж України у світі .

Одне із Ключових завдань проєкту «Greening of the Planet» полягає у проведенні масової акції «1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу». Акція проводитиметься в офлайн і онлайн-режимі з включенням 100 країн, висадивши ряд парків, алей та знакового мільйонного дерева проєкту за участі перших осіб держави в Україні.

Офіційний старт проєкту «Greening of the Planet» заплановано на 10 квітня 2021 року.

Умови участі:

  1. Посади дерево чи декілька дерев на власній території чи у місцях, дозволених місцевими органами самоврядування й управління.
  2. Надішли фото висадки і дані геолокації, а також своє ім’я на пошту consul.ternopil@gmail.com
  3. Популяризуй тему озеленення планети

За підсумками проєкту на сайті greeningplanet.org/ буде створено інтерактивну карту світу із зазначенням всіх учасників.