IV Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»

Організатори:

  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
  • Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
  • Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
  • Національний аграрний університет (м. Нітру Словакія)

Дата проведення: 11-12 жовтня 2017 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • харчова хімія і біотехнологія;
  • безпека і експертиза харчових продуктів;
  • стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів;
  • функціональні і нові харчові продукти;
  • удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв;
  • готельно-ресторанна справа;
  • економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська

Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 25 вересня 2017 р.

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983