Триває набір на стажування в польських університетах в рамках нової Програми ім. Улама

Національна агенція з питань академічного обміну (NAWA, Польща) вчергове оголошує конкурс на стажування у польських навчальних закладах іноземних науковців. Прийом заявок проводиться з 21 лютого по 22 травня 2023 року в електронній системі через веб-сайт nawa.gov.pl/.

Програма ім. Станіслава Улама передбачає проведення наукових досліджень, у тому числі у співпраці з польськими вченими чи дослідницькими групами, отримання матеріалів для дослідження або наукової публікації, проведення дидактичних занять у навчальному закладі приймаючої сторони.

Учасниками програми можуть стати кандидати та доктори наук, що відповідають конкурсним вимогам. Стипендія надається на термін від 6 до 24 місяців і становить 10 000 злотих на кожен місяць перебування. Заявки та документи заповнюються виключно англійською мовою. Для учасників передбачені додаткові курси польської мови та можливість доплати для членів сім’ї на час перебування у Польщі. Стажування може розпочатися не раніше 1 січня 2024 р. і не пізніше 1 жовтня 2024 р.

Для ознайомлення з вимогами та детальною інформацією звертайтеся: nawa.gov.pl/naukowcy/program-im-ulama/ogloszenie

Програма ім. Станіслава Улама — це унікальна можливість розвивати свої наукові зацікавлення та здобувати європейський досвід.