Дистанційна форма навчання

У 2009-2010 навчальному році на базі ІДН ТДТУ організовується дистанційне навчання за наступними напрямами та формами:

  1. Основна заочно-дистанційна форма навчання з використанням дистанційних технологій за графіком навчання на заочній формі та паралельна (до основної денної) форма навчання для здобуття другої вищої освіти на напрями:

    • 6.050101 «Комп'ютерні науки»;
    • 6.050102 «Комп'ютерна інженерія»;
    • 6.050202 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»;
    • 6.050503 «Машинобудування» з професійною орієнтацією на спеціальність «Обладнання переробних і харчових виробництв».

    Термін навчання 5 років.

  2. Продовження навчання із скороченим терміном підготовки бакалавра за дистанційною формою на основі документа про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста за напрямом:

    • 6.050202 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».

    Термін навчання 3 роки.

  3. Навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст» на перепідготовку для здобуття другої вищої освіти у Центрі перепідготовки та післядипломної освіти університету за спеціальностями напряму 6.050202 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»:

    • 7.092501 «Автоматизоване управління технологічними процесами»;
    • 7.092502 «Комп'ютерно-інтегровані технологічні процеси і виробництва».

    Термін навчання 1,5 роки.

Навчання ведеться на підставі державної ліцензії, виданої Міністерством освіти і науки України, і відповідно до навчальних планів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» та Наказу №927 Міністерства освіти і науки України від 05 вересня 2008 року «Про запровадження педагогічного експерименту з дистанційного навчання у Тернопільському державному технічному університеті ім.Івана Пулюя».

Детальну інформацію про вступ на навчання в ТДТУ можна отримати в розділі «Абітурієнту» на офіційній сторінці Тернопільського державного технічного університету ім. Івана Пулюя та у розділі «Порядок вступу» сайту Інституту дистанційного навчання.