Студент кафедри автомобілів Андрій Олексюк — серед призерів Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Транспортні системи»

Студент групи МНс-31 спеціальності 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» Андрій Олексюк під керівництвом доцента кафедри автомобілів Вовка Юрія Ярославовича став переможцем та отримав диплом третього ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності «Транспортні системи», який відбувся у Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова відповідно до наказу МОН № 1457 від 24 листопада 2020 р.

Всього на конкурс надійшло 30 студентських наукових робіт з провідних університетів України. До участі в підсумковій науково-практичній конференції було запрошено 12 авторів наукових робіт

Значна конкуренція серед учасників та високі вимоги до наукових робіт не стали перешкодою для успішного захисту роботи, який відбувся дистанційно 7 квітня 2021 року.

Високий рівень знань студента та командна робота дозволили отримати визнання на теренах нашої країни. Комісія відзначила високий рівень роботи та інноваційність рішень. Про напрямки наукових досліджень кафедри дізнались колеги з провідних вищих навчальних закладів України.

Зичимо подальших успіхів та наукових звершень Андрію Олексюку, студентам кафедри та їх наставникам.