Компанія YouControl провела онлайн-семінар для викладачів та студентів університету

27 квітня 2021 року року за ініціативи кафедри економіки та фінансів відбувся онлайн-семінар «Можливості сервісу YouControl для бізнес-розвідки та мінімізації ризиків» для викладачів та студентів Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.

Михайло Кольцов, фахівець з аналізу та візуалізації даних, менеджер з навчання та розвитку YouControl розповів:

  • як перевіряти контрагентів та уникати ризикової співпраці;
  • як впевнитися, що юрособа відповідає окремим вимогам фінансового моніторингу за допомогою Експрес-аналізу YouControl;
  • як читати фінансові показники компанії;
  • як аналізувати фінансову та ринкову потужність підприємств за допомогою FinScore та MarketScore;
  • як шукати топ-компаній за виручкою та сферами діяльності в Модулі «Ринки».

Під завершення семінару, менеджерка соціального напрямку YouControl Вероніка Бойко нагадала слухачам, що викладачам та студентам Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя надана можливість отримати безоплатний повний доступ до аналітичного онлайн-сервісу YouControl в межах співпраці між університетом та компанією YouControl.

Щодо отримання доступу, звертайтеся на електронну адресу: veronika.boyko@youcontrol.com.ua

Довідково:
YouControl — ІТ-компанія, яка розробляє сервіси на основі відкритих даних для бізнес-аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів. Аналітичний онлайн-сервіс YouControl надає інформацію про фізичних та юридичних осіб на основі відкритих даних. Унікальна технологія дає змогу оперативно отримати актуальну інформацію з численних джерел, включаючи державні та міжнародні реєстри. Система відстежує зміни в держреєстрах і візуалізує зв’язки між афілійованими особами.