У рамках проведення Дня Європи!

Мапа закордонних університетів-партнерів ТНТУ розширена

Вітаємо спільноту ТНТУ з започаткуванням співпраці та підписанням Меморандуму про взаєморозуміння у сфері освіти з Вищою школою інженерії (м. Анже, Франція). З метою просування академічних та наукових інтересів проведено ряд онлайн зустрічей з представниками нового ЗВО-партнера. Досягнуто домовленості про можливості навчання для наших студентів, також обговорено перспективні напрямки подальшої співпраці.

Одним із освітніх заходів приурочених Дню Європи 2021 стала зустріч у дистанційному форматі з представниками Вищої школи інженерії м. Анже, організована відділом міжнародного співробітництва ТНТУ.

Проректорка з міжнародного співробітництва, проф. Тетяна Вітенько вітальною промовою, зокрема, окреслила шляхи майбутньої співпраці та впевненість в успішних взаємних досягненнях. Модератор заходу — начальниця ВМС, доц. Олена Дудар запросила до участі представницю відділу міжнародної співпраці Марі-Агнес Макателін, яка ознайомила студентів з особливостями вищої технічної освіти та культурними аспектами Франції. Проф. Шарль-Алекс Мотимбо, керівник програм для магістрів, презентував навчальну програму у сфері безпеки даних освітнього рівня магістр. До зустрічі долучились також міжнародні студенти Вищої школи інженерії м. Анже, які поділились особистими враженнями про навчальний процес. Цікавим та інформативним став блок питань та відповідей.

Деталі щодо участі у програмі для магістрів «Data and security science» у Вищій школі інженерії м. Анже (Франція) — відділ міжнародного співробітництва (корп. 2, каб. 30).