Студенти ТНТУ поспілкувались з представниками Університету прикладних наук Шмалькальден (Німеччина) онлайн

4 червня 2021 року у відділі міжнародного співробітництва відбулася онлайн зустріч спільно з представниками Університету прикладних наук Шмалькальден (Німеччина). Під час зустрічі іноземним та українським студентам ТНТУ представили можливості та умови навчання за програмою подвійних дипломів у німецькому навчальному закладі.

Умови та можливості навчання були подані у презентаціях професора механічного факультету Еміля Колєва та представника міжнародного відділу — Кевіна Рауша. В ході презентацій студенти отримали відповіді на запитання щодо навчання за даною програмою.

Програми подвійних дипломів — це спільні освітні програми українських і закордонних університетів, які дають можливість українським студентам одночасно проходити навчання за інтегрованими навчальними програмами у двох навчальних закладах різних країн та отримати два дипломи — українського та європейського університетів.

Нагадаємо, що студенти ТНТУ, які брали участь у програмі, вже отримали дипломи європейського зразка університету Шмалькальден.