Засідання вченої ради: підсумки 1 червня

1 червня 2021 року в читальному залі бібліотеки вперше за останні 1,5 року відбулося засідання вченої ради університету офлайн. Вчена рада розпочала свою роботу в оновленому складі і за результатами таємного голосування головою вченої ради університету було обрано ректора, чл.-кор.НАНУ, д.т.н., професора Яснія Петра Володимировича. Затверджено склади постійних комісій вченої ради.

За вагомі наукові досягнення кращим науковцям університету Петро Володимирович вручив нагороди. Подяку Прем'єр-міністра України отримав професор кафедри радіотехнічних систем д.т.н., проф. Яворський Богдан Іванович, Грамоту Тернопільської ОДА – завідувач кафедри приладів і кафедри контрольно-вимірювальних систем д.т.н., проф.Паламар Михайло Іванович, Почесну Грамоту Тернопільської обласної ради – професор кафедри комп’ютерних наук д.т.н. Литвиненко Ярослав Володимирович.

На засіданні присвоєно вчене звання доцента науково-педагогічним працівникам: доценту кафедри економічної кібернетики, к.е.н. Гарматій Наталії Михайлівній; доценту кафедри комп’ютерних наук, к.т.н. Дмитроці Лесі Павлівній; доценту кафедри технічної механіки та с/г машин, к.т.н. Довбушу Тарасу Анатолійовичу; доценту кафедри обладнання харчових технологій, к.т.н. Кравцю Олегу Ігоровичу; старшому викладачу кафедри обліку та аудиту, к.е.н. Ратинському Вадиму Віталійовичу.

Розглянуто важливі питання діяльності університету, зокрема, про планування попереднього навантаження на 2021/2022 навчальний рік доповідав перший проректор Митник М.М, про роботу факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії – в.о.декана факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії Яськів В.І. та професор кафедри інжинірингу машинобудівних технологій Підгурський М.І., про ефективність співпраці студентського самоврядування з адміністрацією університету – начальник відділу у справах молоді та зв’язків з громадськістю Гарматюк О.О. і голова студради університету Криськова С.С.

Затверджено ряд Положень та змін до Положень, що регламентують роботу університету, а також до Правил прийому до університету та фахових коледжів.