Інноваційні можливості університет презентував на інвестиційному форумі у Києві

Представники Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя взяли участь у презентації економічного та інвестиційного потенціалу Тернопільської області «Тернопільщина — кластер можливостей».

Університет представили: доц. Комар Роман Васильович — доцент кафедри інжинірингу машинобудівних технологій, начальник видавничо-редакційного відділу НБ ТНТУ; доц. Стрембіцький Михайло Олексійович — доцент кафедри приладів і контрольно-вимірювальних систем; Химич Григорій Петрович — директор наукового парку «Інноваційно-інвестиційний кластер Тернопілля».

Захід відбувся у м. Києві за ініціативи Тернопільської обласної ради і за сприяння Торгово-промислової палати України 9 червня 2021 року у форматі пленарного засідання за участі державних органів влади та органів місцевого самоврядування, українських та іноземних дипломатичних установ, міжнародного і вітчизняного бізнесу.

В рамках форуму діяла виставка, де було представлено стенд нашого університету. Це дозволило ознайомити учасників форуму з останніми розробками науковців ТНТУ в галузях автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, робототехніки, дистанційного зондування Землі з космосу, будівельної механіки, харчової інженерії тощо.