Співпраця заради якості освіти

Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та Державний навчальний заклад «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» підписали Договір про співпрацю.

Сторони об'єднають свої зусилля щодо підвищення якості надання освітніх послуг, забезпечення доуніверситетської підготовки та профорієнтаційної діяльності серед молоді, яка бажає здобути вищу освіту.

Співпраця буде орієнтована на поєднання освітнього процесу з науковою, науково-технічною діяльністю та експериментальною роботою.

Від Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Договір підписав ректор, член-кореспондент НАН України, професор Ясній Петро Володимирович, від Державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» — начальник Коледжу, полковник Ластовицький Вадим Вікторович.

В рамках зустрічі представники Коледжу ознайомились із матеріально-технічною базою ТНТУ, відвідали науково-технічну бібліотеку та музей університету, Центр інформаційних технологій, лабораторії кафедри будівельної механіки та кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій.