Кращого тренера університету відзначили нагородами

З нагоди професійного свята — Дня тренера нагороди отримав доцент кафедри фізичного виховання і спорту ТНТУ, Заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу з гирьового спорту Кульчицький Зіновій Йосипович.

Подяку за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та з нагоди Дня тренера та Грамоту за сумлінну працю, високий професіоналізм, підготовку спортсменів високого рівня, вагомий особистий внесок у розвиток галузі фізичної культури і спорту та з нагоди професійного свята — Дня тренера нашому колезі вручив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Очільник області зазначив, що «саме тренер розкриває талант юних спортсменів та відкриває їм шлях у великий спорт, він ділиться досвідом і залишається надійною опорою, а результати роботи тренера завжди можна бачити у перемогах та високих здобутках спортсменів».

Щиро вітаємо нашого колегу! Бажаємо Зіновію Йосиповичу міцного здоров’я, невичерпної енергії та численних перемог його вихованців!