Підписано Договір про співпрацю з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільській області

В рамка здійснення задекларованих намірів під час зустрічі ректора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя професора Петра Яснія та начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігоря Рогальського, вчора, 8 вересня 2021 року, відбулося підписання Договору про співпрацю.

Угода між сторонами укладена, враховуючи зацікавленість у розвитку спільної науково-дослідної та освітньої діяльності та з метою розширення існуючих контактів між Головним управлінням Держпродспоживслужби в Тернопільській області та Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя.

Співпраця передбачає участь у спільних проєктах та ініціативах, проведення стажування викладачів та наукових працівників університету, проходження стажування аспірантів та практик студентів в лабораторіях Держпродспоживслужби, апробацію та впровадження наукових розробок співробітників університету, організацію спільних науково-технічних конференцій, симпозіумів, семінарів й інше.

Сторони висловили сподівання на тривалу результативність співробітництва та добрі перспективи сформувати резерв молодих, кваліфікованих кадрів.