Університет береже пам'ять про Степана Стефурака

Сьогодні, 22 вересня 2021 року, минає сьома річниця з дня трагічної загибелі в зоні ООС студента Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Степана Стефурака.

Студент факультету економіки та підприємницької діяльності, активний учасник Революції Гідності, боєць 5-го Окремого батальйону Добровольчого українського корпусу, наймолодший боєць «Правого сектора» Степан Стефурак був ще зовсім молодим, але його відважності можуть позаздрити дорослі чоловіки. Хлопець навесні 2014 року пішов добровольцем на схід України, а восени загинув від мінометних пострілів поблизу села Піски Донецької області.

Щоб гідно вшанувати героя цього дня в університеті відбувся пам'ятний захід, під час якого першокурсники переглянули документальний фільм про Степана Стефурака, створений бойовими побратимами хлопця. Керівник відділу у справах молоді та зв'язків з громадськістю Оксана Гарматюк розповіла про найважливіші події з життя юного українського патріота та запросила молодих людей відвідати аудиторію, яка названа ім'ям студента.

Завершився захід покладанням квітів до меморіальної дошки в пам'ять про новітнього героя України — Степана Стефурака.