ТНТУ долучився до святкування міжнародних #ErasmusDays 2021

Цьогоріч ТНТУ вкотре активно долучився до святкування #ErasmusDays 2021.

В рамках всесвітнього флешмобу відділом міжнародного співробітництва ТНТУ було організовано та проведено:

  • онлайн зустріч зі студентами програми Еразмус+, які зараз беруть участь в академічній мобільності у вишах-партнерах, з колишніми та майбутніми учасниками програми;
  • вікторину «#ErasmusDays 2021»;
  • фото- та відеоконкурс «Мій досвід Erasmus+».

На онлайн зустрічі з теперішніми та потенційними учасниками програми Еразмус+ напрям КА1 зі вступним словом виступила керівник відділу Дудар Олена Вікторівна та розповіла про програму Еразмус+, особливості конкурсного відбору та деталі навчання закордоном. У свою чергу учасники заходу поділилися враженнями від перебування та навчання у закордонних університетах, а студенти-новачки дізналися про можливості участі у програмі та надихнулись на власні звершення та перемоги.

Хочемо відзначити наших студентів Галичака Назара, Джигринюка Олеся, Блавіцького Андрія, Величко Діану, Пуляка Максима, Штеклю Максима, Вареницю Романа, Могильську Василину, Бурку Олександра, Фечан Оксану, Парушевського Артура, Черкашин Інну, Манько Дарину, Скоробагату Марту, Провальну Юлію, Березу Ярину, які приєдналися до святкування ErasmusDays 2021 та взяли участь у вікторині та у фото- та відеоконкурсі «Мій досвід Erasmus+». За сприяння НЕО Еразмус+ Україна учасники Еразмус+ клубу ТНТУ отримали призи та подарунки за активну участь у заходах.

Нагадаємо, що триває конкурс для студентів, які бажають стати учасниками академічної мобільності у вузах-партнерах закордоном. Тож не гайте часу, скористайтеся можливістю та зверніться до відділу міжнародного співробітництва, корп. 2, каб. 30.

Усім бажаємо успіху!