Університет розширює коло співпраці з провідними підприємствами найуспішніших світових брендів

12 січня 2022 року відбулася ділова зустріч з регіональним менеджером німецької компанії «Lemken» Олександром Олексюком та представниками університету: проректором з економіки та розвитку, завідувачем кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг, д.е.н. Романом Шерстюком, завідувачем кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин, доцентом Андрієм Бабієм, доцентом кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин, доцентом Миколою Сташківим та заступником завідувача кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин, старшим викладачем Анатолієм Довбушем.

Компанія «Lemken» є потужним виробником сільськогосподарських машин. Особливо актуальною є така співпраця для кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин, де здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю 208 Агроінженерія.

У ході проведення зустрічі розглянуто ряд пропозицій щодо варіантів співпраці, які були запропоновані проректором Романом Шерстюком і завідувачем кафедри Андрієм Бабієм та отримали схвальну оцінку представником компанії Олександром Олексюком.

Сторони зацікавлені у підвищенні якості підготовки агроінженерів на базі кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин ТНТУ і будуть докладати максимальних зусиль для досягнення поставленої мети.