Науковиця Ірина Крамар презентувала університет під час міжнародного стажування у Румунії

У період 9 - 13 травня 2022 року професор кафедри економіки та фінансів Ірина Крамар пройшла стажування в університеті Дунареа де Йос м. Галац (Румунія) в рамках програми академічної мобільності ERASMUS+ PROGRAMME STAFF MOBILITY FOR TEACHING.

Відповідно до програми стажування, науковиця прочитала лекції англійською мовою для студентів факультету економіки та бізнес-адміністрування.

В рамках візиту в університет-партнер відбулися також зустрічі із керівництвом міжнародного офісу, заступником декана факультету економіки та бізнес-адміністрування проф. Александром Капацана та проф. Флоріною Вірланутою.

Проф. Ірина Крамар взяла участь у воркшопі, присвяченому питанням підприємництва у сфері сільського господарства, учасниками якого були як освітяни, так і представники румунського бізнесу. Результатом участі у воркшопі стали попередні домовленості про нову базу практики для студентів Тернопільської політехніки.

В рамках стажування Ірина Крамар зустрілася із представниками університету в м. Бухарест, як нового потенційного міжнародного партнера ТНТУ. У ході зустрічі погоджено підписання угоди про взаєморозуміння та визначено напрямки подальшої співпраці.

Новий досвід та практика викладання у закордонному закладі вищої освіти, зустрічі, проведені під час проходження стажування й нові домовленості на подальшу співпрацю дозволять підвищити рівень викладання дисциплін студентам ТНТУ, а також сприятимуть інтернаціоналізації університету.

Також висловлюємо щиру подяку румунським колегам, які долучилися до надання гуманітарної допомоги університету й активно допомагають українським біженцям в Румунії.