Професор Наталія Мариненко в рамках академічної мобільності прочитала цикл лекцій для студентів в Університеті прикладних наук в Нисі, Польща

У період 16 - 20 травня 2022 року професор кафедри економіки та фінансів Наталія Мариненко реалізувала викладацьку мобільність у рамках ERASMUS+ PROGRAMME STAFF MOBILITY FOR TEACHING в Університеті прикладних наук в Нисі, Польща.

Під час проходження стажування проф. Наталія Мариненко провела лекції англійською мовою для студентів, ознайомилася із матеріально-технічною базою закладу, обговорила можливості розширення та поглиблення співпраці між університетами на зустрічах із керівництвом Офісу міжнародного співробітництва, а також взяла участь у 12th International Staff Training Week на тему: «Кризовий менеджмент – особисті, інституційні та глобальні аспекти».

У даному заході взяли участь понад сорок представників академічного та адміністративного персоналу, у тому числі, було презентовано 24 університети з 16 країн світу, а також проведено ряд тренінгів і дискусійних сесій, які супроводжувалися цікавими обговореннями та дали змогу учасникам здійснити обмін досвідом і різними точками зору.

Під час 12th International Staff Training Week було обумовлено можливість подальшої співпраці ТНТУ з представниками усіх зацікавлених закладів.

Досвід, отриманий під час візиту до Університету прикладних наук в Нисі, сприятиме розвитку та розширенню партнерських відносин ТНТУ із закордонними закладами вищої освіти, обміну досвідом між академічним та адміністративним персоналом, вдосконаленню рівня викладання і проведення наукових досліджень.

Щиро дякуємо Університету прикладних наук в Нисі за надану можливість та всебічну підтримку!