На черговому засіданні вченої ради університету розглянуто низку актуальних питань

24 травня 2022 року в читальному залі бібліотеки відбулось чергове засідання вченої ради університету.

На початку засідання було вручено атестати доцентів працівникам вишу Вовк Ірині, Лісовській Тетяні, Луциків Іванні, Підгурському Івану та Шведі Наталії.

На адресу університету надійшли грамоти для працівників університету від командира військової частини, де він висловив подяку за надану допомогу.

Рішенням вченої ради присвоєно вчене звання доцента Віктору Гудю – д.т.н., доценту кафедри автомобілів; Галині Козбур – к.т.н., доценту кафедри комп‘ютерних наук; Галині Липак – к.соц.ком., доценту кафедри комп‘ютерних наук; Наталії Різник – к.е.н., доценту кафедри економічної кібернетики; Роману Шерстюку – д.е.н., зав.кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг. Щиро вітаємо і бажаємо подальших успіхів!

Про роботу ВСП Гусятинський фаховий коледж ТНТУ доповіли директор ВСП ГК ТНТУ Костянтин Зеленський та голова комісії з проблем навчання Галина Осухівська. Відзначено досягнення працівників коледжу у підготовці призерів та переможців олімпіад, конкурсів, різноманітних змагань. За результатами обговорення прийнято ухвалу.

Про ефективність співпраці студентського самоврядування з адміністрацією університету доповідали начальник відділу у справах молоді та зв’язків із громадськістю Оксана Гарматюк та голова студради університету Яна Ковалишин. Незважаючи на навчання практично впродовж усього року в режимі онлайн, студентська рада активно працює у всіх запланованих напрямах, з початком війни студенти беруть активну участь у волонтерській роботі. Студентська рада тісно співрацює з адміністрацією університету щодо вирішення актуальних проблем.

Було затверджено ряд документів: нову редакцію Положення про планування та облік навчальної, основних видів методичної, наукової й організаційної роботи науково-педагогічних працівників Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та Положення про Освітній центр «Крим/Донбас-Україна» Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, а також Правила прийому до коледжів.

Відповідальний секретар приймальної комісії Володимир Кобельник поінформував про особливості вступної кампанії 2022 року, оскільки в умовах воєнного стану умови прийому суттєво змінились.