Кафедра технічної механіки та сільськогосподарських машин у співпраці з компанією «Агросем» підвищуватиме якість та практичні навички майбутніх аграріїв України

25 травня 2022 року в тернопільському відділенні компанії «Агросем» відбулась зустріч представників компанії з науковцями кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин.

Від Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя взяли участь у зустрічі д.т.н., доцент, завідувач кафедри Бабій Андрій Васильович та к.т.н., доцент Сташків Микола Ярославович. Зі сторони «Агросем» - начальник відділу інноваційних технологій Ковальчук Вадим Миколайович та фахівець з інноваційних технологій Господарський Ярослав Ярославович.

На зустрічі було обговорено питання про взаємну співпрацю у напрямку навчальної, науково-дослідної і профорієнтаційної роботи університету та компанії «Агросем».

У компанії зазначили, що раді ділитися й обмінюватися своїм досвідом зі студентами ТНТУ та покращувати якість та практичні навички майбутніх аграріїв України.