Студенти ТНТУ братимуть участь у літній школі програмування обладнання з CNC

Багаторічний партнер ТНТУ Люблінська Політехніка (Польща) ініціювала проведення навчального курсу програмування обладнання з CNC у Літній школі. Проєкт реалізовується у рамках програми NAWA SPINAKER «Підтримка інституційного потенціалу польських університетів шляхом створення та впровадження міжнародних навчальних програм».

Літня школа програмування обладнання з CNC передбачає навчання програмуванню та роботі з машинами з цифровим керуванням. Заплановано навчання з використанням комп’ютерних тренажерів системи керування, аналогічних пультовим верстатам та заняття на обладнанні з CNC. Використовуватимуться найсучасніші інструменти та методи навчання, які відповідають усім світовим стандартам. Отримані учасниками навички будуть підтверджені сертифікатами, що вказують рівень кваліфікації.

На зустрічі з менеджером Відділу Східного партнерства Люблінської Політехніки паном Антоном Блажеєвим, що відбулась 10 травня, проректор з міжнародного співробітництва проф. Тетяна Вітенько та начальник відділу міжнародного співробітництва доц. Олена Дудар обговорили особливості участі наших студентів у Літній школі. За результатами відбору учасників восьмеро кращих студенток факультету інженерії машин, споруд та технологій, факультету прикладних інформаційних технологій та електроінженерії та факультету комп'ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії матимуть змогу з 17 по 23 серпня 2022 року долучитись до навчального курсу та вдосконалити набуті знання та навички у партнерському вищому навчальному закладі.

Детальніше про програму за посиланням: