Представниці ТНТУ побували на "Perspektywy Women in Tech Summit 2022"

Доцентка кафедри комп’ютерних систем та мереж Надія Луцик, старша викладачка кафедри кібербезпеки Марія Стадник та студентка спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Діана Величко взяли участь у саміті "Perspektywy Women in Tech Summit 2022", який відбувся 7-8 червня у м. Варшава (Республіка Польща).

"Perspektywy Women In Tech Summit" є наймасштабнішою і найпопулярнішою подією для жінок у сфері технологій та ІТ у Європі.

У цьогорічному саміті взяли участь представники 84 країн, а це — 10 428 учасників (з них понад 7500 офлайн), 500 спікерів, які проводили лекції, презентації та майстер-класи, було проведено 500 менторських сесій з найкращими спеціалістами галузі, 77 технологічних, професійних та компетентнісних семінарів.

Два дні офлайн та онлайн повних знань, свіжих ідей, знайомств із непересічними особистостями, можливостей працевлаштування і спілкування стали фокусом вражень та корисної інформації для наших учасниць. На саміті наші науковиці підвищили свої професійні навички, збагатилися новими знаннями та досвідом.