Університет одержав підтримку від освітньої платформи Udemy

Для підвищення ефективності організації освітнього процесу наш університет разом з усіма закладами освіти України за підтримки МОН отримав можливість безкоштовного використання ресурсів найбільшої у світі освітньої онлайн-платформи Udemy.

Платформа Udemy пропонує нашим користувачам можливість обирати серед понад 12,5 тисяч найкращих із 185 000 різноманітних онлайн-відеокурсів. Ці ресурси створені та підтримуються 64 тисячами експертів з різних галузей знань. Навчальні курси дають можливість оволодіти професійними знаннями та навичками в галузі інформаційних технологій, дизайну, бізнесу та маркетингу, а також надають цінну інформацію для особистого розвитку (навіть навчають тому, як грати у відеоігри).

Доступ до навчальних матеріалів знаходиться за посиланням ua.udemy.com.

Для реєстрації й отримання безкоштовного доступу усім працівникам і студентам університету електронною поштою адміністратором сервісу буде надіслане запрошення.

Сподіваємось, що наданий доступ стане доброю підтримкою для викладачів та студентів і дасть можливість досягти світового рівня надання та отримання освітніх послуг.

Змініть своє життя за допомогою освіти!

За детальнішою інформацією та із запитаннями звертатись на адресу shkod@tntu.edu.ua.

Центр електронного навчання