Вчена рада університету успішно розпочала роботу у новому навчальному році

13 вересня 2022 року відбулося перше засідання вченої ради університету у новому навчальному році.

На початку засідання ректор університету Микола МИТНИК від імені керівництва Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України за вагомий вклад в обороноздатність країни у важкий воєнний час вручив директору ВСП «Тернопільський фаховий коледж» к.т.н., доценту Володимиру КАЛУШЦІ пам’ятний знак Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України «ПОЧЕСНА ВІДЗНАКА ДЕРЖСПЕЦЗВ’ЯЗКУ».

На засіданні вручено атестати доцента науково-педагогічним працівникам: к.т.н. Олександру ГОЛОТЕНКУ, д.т.н. Віктору ГУДЮ, к.т.н. Олексію ДУДІ, к.т.н. Галині КОЗБУР, к.н. із соціальних комунікацій Галині ЛИПАК, к.е.н. Наталії РІЗНИК, д.е.н. Роману ШЕРСТЮКУ.

Президент Академії соціального управління д.е.н., професор Богдан АНДРУШКІВ вручив відзнаку «За заслуги в розвитку освіти, науки та економіки» проректору з економіки та розвитку, завідувачеві кафедри, д.е.н. Роману ШЕРСТЮКУ.

Далі учасники засідання вирішили ряд кадрових питань. За результатами таємного голосування головою вченої ради університету було обрано ректора, к.т.н., доцента Миколу МИТНИКА. Погоджено кандидатуру д.т.н., професора Олега ЛЯШУКА щодо призначення на посаду першого проректора, а к.е.н., доцента Тетяну ВИННИК – начальника відділу аспірантури, докторантури і атестації наукових кадрів.

Розглянуто важливі питання діяльності університету, зокрема, про готовність університету до нового навчального року доповідав в.о.першого проректора Олег ЛЯШУК, а також про підготовку університету до роботи в осінньо-зимовий період – проректор з АГРБ Василь КЛЕПЧИК. Прийнято відповідні ухвали.

У зв’язку із закінченням терміну повноважень науково-технічної та науково-методичної рад затверджено їх нові склади, погоджено зміни у складі постійних комісій вченої ради університету.