Університет поглиблює співпрацю з Асоціацією UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy»

23 листопада 2022 року в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя з метою обговорення питань подальшої співпраці перебував з робочим візитом президент Асоціації U.C.M. — Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів — Italy» (Фоджа, Італія) Паоло Брешиа.

Зустріч відбулася з адміністрацією університету на підставі Угоди про співробітництво між ТНТУ та Асоціації U.C.M. — Italy «Середземноморський союз шеф-кухарів — Italy». Основною метою угоди є сприяння обміну досвідом та співпраці, проведення курсів навчання та практичної підготовки здобувачів вищої освіти на базі реально діючих об’єктів туристичного та готельно-ресторанного бізнесу, проведення міжнародних конкурсів з кулінарного мистецтва, туристичних гастрономічних фестивалів за участі «Асоціації UCM-Italy» та університету.