Науковець Олена Панухник зайняла лідируючі позиції серед номінантів телепремії «Гордість Тернопілля»

Наприкінці 2022 року підведено підсумки конкурсу «Гордість Тернопілля» — телепремії, яка вже другий рік поспіль проводиться на Тернопільщині телеканалами ІНТБ та «Тернопіль1».

На заключній церемонії було зазначено, що понад 60 тисяч смс надійшло за цьогорічних номінантів і всі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів для ЗСУ.

Колектив нашого Університету теж серед тих, хто долучився до цього поважного заходу, тим самим підтримавши ЗСУ та наблизивши перемогу України.

У номінації «Науковець року» ТНТУ представляла д.е.н., професорка, завідувачка кафедри економіки та фінансів Олена Панухник, яка вийшла в фінал і зайняла лідируючі позиції серед номінантів, завдячуючи активній підтримці не лише Університету, але й близьких, рідних, друзів, партнерів зі всієї України, які активно голосували, підтримували, надихали.

Телепремія «Гордість Тернопілля-2022» стала проєктом, який ще сильніше об’єднав колектив Університету, дав можливість відзначити кращих фахівців своєї справи, вболівати за перемогу свого номінанта та зробити посильний внесок у мирне майбутнє нашої держави.