Співробітництво з компанією «Лемкен-Україна» приносить плідні результати

17 лютого 2023 року до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя завітали представники компанії «Лемкен-Україна» на чолі з Олександром Олексюком.

В ході робочої зустрічі з ректором університету Миколою Митником було обговорено ряд питань, що стосуються підвищення якості навчального процесу, дієвої співпраці у проведенні практик для здобувачів вищої освіти та запровадження дуальної освіти.

Фахівці компанії «Лемкен-Україна» — активні стейкхолдери кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин, які беруть участь у вдосконаленні освітньо-професійної програми «Агроінженерія», діляться досвітом зі студентством, заохочують їх до якісного навчання.

Сторони назвали свою зустріч плідною та результативною. Компанія передала до лабораторій кафедри нові взірці робочих органів ґрунтообробних машин, які використовуватимуться в навчальному процесі.

Крім того, Олександр Олексюк як висококваліфікований практик провів для студентів 2-го курсу, що навчаються на ОПП «Агроінженерія», відкриту лекцію на тему «Передові технології ґрунтообробки». Лекція була цікавою і корисною не лише для здобувачів освіти, а й науково-педагогічних працівників.

Кафедра технічної механіки та сільськогосподарських машин та Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя щиро вдячні представникам компанії «Лемкен-Україна» за переданий досвід та вагомий внесок у розвиток матеріально-технічної бази. Разом до спільної мети!