Викладачі ТНТУ взяли участь у програмі академічної мобільності Еразмус+ в Університеті Петрошані (Румунія)

В період з 15 по 20 травня викладачі кафедри української та іноземних мов Жанна Баб’як, кафедри менеджменту та адміністрування Ольга Мосій і Тетяна Кужда, кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг Лілія Мельник пройшли стажування в рамках програми викладацької мобільності Еразмус+ в Університеті Петрошані (Румунія).

Під час виконання програми викладачі ТНТУ зустрілись з ректором університету Сорін Міхаі Раду, поспілкувались із координатором програми Еразмус+ Оаною-Кармен Равас та викладачами, провели лекції, ознайомилися із матеріально-технічною базою закладу, обговорили можливості розширення та поглиблення співпраці між університетами.

Також наші науковиці зустрілися із студентками Гавришко Соломією (група МБ-31) та Панасюк Юлією (група МБ-22), які у весняному семестрі 2022-2023 н. р. розпочали навчання в Університеті Петрошані за програмою академічної мобільності студентів Еразмус+.

Практика викладання в університеті-партнері, отриманий досвід, проведені зустрічі, домовленості про співпрацю створюють нові можливості для реалізації спільних проєктів, наукових досліджень та поглиблюють інтернаціоналізацію університету.

Участь у програмі академічної мобільності дає нові знання, безцінний досвід, нові емоції та знайомства. Дякуємо румунському Університету Петрошані за надану можливість і всебічну підтримку!