Кафедра управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Навчальна робота кафедри

Кафедра веде підготовку фахівців за двома рівнями вищої освіти: бакалавр та магістр (241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація», а також забезпечує підготовку третього рівня (073 «Менеджмент») та низки освітніх компонент загальноекономічної підготовки для інших спеціальностей усіх факультетів.

Каталог освітніх компонент кафедри:

  • Competitiveness management
  • Cost Management
  • Creative management
  • Entrepreneurship
  • Issues of Management Theory and Practice
  • Logistics
  • Pricing and IT-based Budgeting
  • Project Management and Risk Management in Construction
  • Scientific Research Management and Methodology
  • Scientific Research Methodology and Academic Integrity
  • Барна справа та діяльність сомельє
  • Бізнес-культура
  • Вступ до гостинності
  • Дизайн об'єктів готельно-ресторанного бізнесу
  • Діджитал-маркетинг та технології продажів у галузі
  • Екологічне управління підприємствами сфери послуг
  • Економіка і організація виробництва
  • Економіка підприємств сфери послуг
  • Економіка та управління виробництвом
  • Економічна та майнова безпека бізнесу
  • Електронний бізнес та електронна комерція
  • Івент-менеджмент
  • Інноваційний менеджмент та управління конкурентоспроможністю
  • Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
  • Інтелектуальна власність
  • Інформаційні системи в готельно-ресторанному бізнесі
  • Інформаційні системи і технології
  • Інформаційні технології консолідації даних в туристичній діяльності
  • Інфраструктура готельно-ресторанного господарства
  • Історія та географія туризму
  • Картографія та топографія в туризмі
  • Комплексний аналіз діяльності підприємства
  • Креативний менеджмент
  • Кухні народів світу
  • Логістика
  • Менеджмент і підприємництво
  • Методологія наукових досліджень та академічна доброчесність
  • Методологія та організація наукових досліджень
  • Міжнародна готельна індустрія
  • Міжнародний ринок індустрії гостинності
  • Організація анімаційної діяльності
  • Організація готельно-ресторанного господарства
  • Організація екскурсійної діяльності
  • Організація логістичного обслуговування в галузі
  • Організація роботи персоналу в галузі
  • Організація сервісу у закладах індустрії гостинності
  • Організація та планування туристичної діяльності
  • Підприємництво
  • Планування та організація діяльності підприємств галузевого машинобудування
  • Проблеми теорії і практики менеджменту
  • Проєктування об'єктів готельно-ресторанного господарства
  • Професійний етикет
  • Рекламний менеджмент
  • Санаторно-курортна справа
  • Спортивно-оздоровчий туризм
  • Сталий розвиток міст і громад
  • Стандартизація, сертифікація і метрологія
  • Стратегічне управління інноваційним розвитком підприємства
  • Стратегічне управління підприємствами сфери послуг
  • Страховий менеджмент сфери послуг
  • Теорія і практика менеджменту
  • Туризмознавство
  • Туристичне країнознавство
  • Туроперейтинг
  • Управління взаємовідносинами з клієнтами
  • Управління витратами
  • Управління витратами та цінова політика
  • Управління дестинаціями в індустрії гостинності
  • Управління інноваційним розвитком підприємств
  • Управління інноваціями
  • Управління конкурентоспроможністю
  • Управління маркетинговими комунікаціями
  • Управління проєктами в готельно-ресторанному бізнесі
  • Управління проєктами та ризиками в будівництві
  • Управління якістю у галузі
  • Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
  • Фінансове забезпечення діяльності
  • Цифровий маркетинг для туристичної галузі
  • Ціноутворення і розробка кошторисів на базі інформаційних технологій
16 лютого 2024 року