VІІІ Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя
Організатори:
- Міністерство освіти і науки України
- Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
- Університет Маунт-Сент-Вінсент (Канада)
- Каунаський технологічний університет (Литва)
- Університет аграрних наук та ветеринарної медицини в Клюй-Напока (Румунія)
- Інститут продовольчих ресурсів НААН України (Україна)
- ПАП «АГРОПРОДСЕРВІС» (Україна)
- ПрАТ «Тернопільський молокозавод» (Україна)
Дата проведення: 25 – 26 вересня 2025 року.
Напрямки роботи конференції:
- Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
- Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
- Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
- Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
- Процеси та апарати харчових виробництв.
Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.
Для участі в роботі конференції необхідно до 18 вересня 2025 року надіслати на адресу оргкомітету kafedra.hb@gmail.com тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.
Інформаційні повідомлення:
- Адреса оргкомітету
-
вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
- Координатори конференції:
-
Назарко Ірина Степанівна — к.пед.н., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел. +380 67 352 13 85
-
Вічко Олена Іванівна — к.т. н., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел.: +380 67 193 22 36
12 травня 2025 року