VІІІ Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя

Організатори:

  • Міністерство освіти і науки України
  • Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
  • Університет Маунт-Сент-Вінсент (Канада)
  • Каунаський технологічний університет (Литва)
  • Університет аграрних наук та ветеринарної медицини в Клюй-Напока (Румунія)
  • Інститут продовольчих ресурсів НААН України (Україна)
  • ПАП «АГРОПРОДСЕРВІС» (Україна)
  • ПрАТ «Тернопільський молокозавод» (Україна)

Дата проведення: 25 – 26 вересня 2025 року.

Напрямки роботи конференції:

  • Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
  • Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти;
  • Безпечність і контроль якості харчових продуктів;
  • Технологія оздоровчого та ресторанного харчування;
  • Процеси та апарати харчових виробництв.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Для участі в роботі конференції необхідно до 18 вересня 2025 року надіслати на адресу оргкомітету kafedra.hb@gmail.com тези доповіді, сплатити організаційний внесок та заповнити реєстраційну форму.

Інформаційні повідомлення:

Адреса оргкомітету
вул. Руська, 56, м.Тернопіль, 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Кафедра харчової біотехнології і хімії
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
Координатори конференції:
Назарко Ірина Степанівна — к.пед.н., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел. +380 67 352 13 85
Вічко Олена Іванівна — к.т. н., доцент кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, науковий секретар організаційного комітету
Тел.: +380 67 193 22 36
12 травня 2025 року