Наш університет вкотре відвідали куратори бази практики студентів ТНТУ з Італії. Натхненні традиціями італійської кухні цього разу учасники майстер-класів самі готували та презентували середземноморські страви. Адже набуття фахових компетентностей є передумовою проходження студентами виробничої практики в готельних та ресторанних комплексах південного італійського узбережжя. Після проходження онлайн курсів італійської мови, запропонованих Асоціацією-партнером, учасники продемонстрували достатній рівень знань та змогли представити власні кулінарні витвори, використовуючи професійну лексику.
Серія майстер-класів завершилась співбесідою італійською мовою з головою Асоціації UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів – Italy» Паоло Брешиа та підписанням контрактів. Тож студенти-практиканти групи «ТНТУ- UCM Італія 2021» уже знають, де саме вдосконалюватимуть практичні навички впродовж усього літа.
Бажаємо усім студентам-учасникам літніх практик закордоном нових вражень, кар’єрного росту та успіхів!