У Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя здійснюється акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології».
Експертна група працюватиме дистанційно з 23 по 25 вересня 2021 року.
Програма роботи експертної групи(https://tntu.edu.ua/storage/news/00004402/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0%20%D0%B2%D1%96%D0%B7%D0%B8%D1%82%D1%83_181_%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D1%96%D1%81%D1%82%D1%80.pdf)
Відповідно до програми виїзду експертної групи під час проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Харчові технології» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології» та з метою отримання додаткової інформації про освітню програму 23 вересня 2021 року з 17.10 до 17.50 відбудеться, за допомогою онлайн-платформи Zoom, відкрита зустріч, на яку запрошуються усі охочі учасники освітнього процесу.
Відкрита зустріч ID 4040 Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, ОП «Харчові технології»
Час: 23 вересня 2021 р. 17:10 – 17:50
Підключитись до конференції: us04web.zoom.us/j/77339919601?pwd=b1hRYit6RXdmMGFOekdmSXl4UmR3UT09
Ідентифікатор конференції: 773 3991 9601
Пароль: 2021