25 - 26 вересня в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя відбулася VIII Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії.
Відкрив конференцію завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії, професор Микола КУХТИН.
З вітальними словами до учасників звернулися:
Першим на пленарному засіданні виступив засновник кафедри харчової біотехнології і хімії, д-р біол. наук, професор ЮКАЛО Володимир Глібович з доповіддю «Відкриття та етапи становлення спеціальності «Харчові технології» в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя».
Конференція об’єднала науковців, освітян та представників харчової промисловості, які обговорили сучасні тенденції та перспективи розвитку галузі.
Захід став важливою подією у науковому житті університету та відзначив вагомий внесок кафедри харчової біотехнології і хімії за 30 років її діяльності.
Захід також підкреслив вагомий внесок кафедри харчової біотехнології і хімії у розвиток науки, освіти та промисловості України.
Конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» буде і надалі продовжувати працювати на розвиток університету та на благо України. Адже, це майданчик, що об'єднує науковців, здобувачів освіти й підприємців задля спільної мети — створення нових знань, інноваційних технологій і сучасних харчових продуктів.
Важливо, що наукові ідеї, народжені під час конференції, сприятимуть збереженню та зміцненню потенціалу харчової промисловості, а також розвитку науки в непростий для країни час.
Разом працюємо задля майбутнього України!
Безмежно вдячні всім, хто знайшов час і можливість поділитися своїми дослідженнями та досвідом!
Щиро дякуємо кожному учаснику за активну участь і бажаємо успіхів у подальшій роботі!
Дякуємо всім партнерам за активну участь та підтримку!
Дякуємо Збройним силам України!
До нових зустрічей на наступній конференції!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!