Навчальна робота кафедри
Спеціальність:
Підготовка магістрів
Обов’язкові дисципліни:
- Етика професійної діяльності та основи педагогіки
- Інтелектуальна власність
- Статистичні методи обробки результатів досліджень
- Біологічно активні сполуки у харчових продуктах. Курсова робота
- Ефективність харчового виробництва в сучасних умовах
- Іноземна мова фахового спрямування
- Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості
- Науково-дослідна робота
- Сучасні дослідження у харчових технологіях
- Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
- Фахова
- Практика за темою кваліфікаційної роботи
- Інжиніринг підприємств харчової промисловості
- Мікробіологічні процеси в технологіях харчових продуктів
Вибіркові дисципліни:
- Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Курсовий проєкт
- Модифіковані види сировини у хлібобулочних та кондитерських виробах
- Особливості виробництва борошняних та кондитерських виробів у світі
- Сучасні технології молока і молочних продуктів. Курсовий проєкт
- Інновації переробки вторинної молочної сировини
- Технології молочних продуктів спеціального призначення
- Виконання кваліфікаційної роботи магістра
- Захист кваліфікаційної роботи магістра
«Технології зберігання, консервування та переробки молока»
- Біологічно активні сполуки молока
- Інжиніринг молокопереробних підприємств
- Мікробіологічні основи створення заквасок для молочних продуктів
- Оптимізація техніко-технологічних об’єктів молочної промисловості
- Сучасні технології молока і молочних продуктів
14 вересня 2021 року