Кафедра харчової біотехнології і хімії

Навчальна робота кафедри

Спеціальність:

  • 181 «Харчові технології»

Підготовка магістрів

Обов’язкові дисципліни:

  • Етика професійної діяльності та основи педагогіки
  • Інтелектуальна власність
  • Статистичні методи обробки результатів досліджень
  • Біологічно активні сполуки у харчових продуктах. Курсова робота
  • Ефективність харчового виробництва в сучасних умовах
  • Іноземна мова фахового спрямування
  • Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості
  • Науково-дослідна робота
  • Сучасні дослідження у харчових технологіях
  • Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
  • Фахова
  • Практика за темою кваліфікаційної роботи
  • Інжиніринг підприємств харчової промисловості
  • Мікробіологічні процеси в технологіях харчових продуктів

Вибіркові дисципліни:

  • Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Курсовий проєкт
  • Модифіковані види сировини у хлібобулочних та кондитерських виробах
  • Особливості виробництва борошняних та кондитерських виробів у світі
  • Сучасні технології молока і молочних продуктів. Курсовий проєкт
  • Інновації переробки вторинної молочної сировини
  • Технології молочних продуктів спеціального призначення
  • Виконання кваліфікаційної роботи магістра
  • Захист кваліфікаційної роботи магістра
  • «Технології зберігання, консервування та переробки молока»
    • Біологічно активні сполуки молока
    • Інжиніринг молокопереробних підприємств
    • Мікробіологічні основи створення заквасок для молочних продуктів
    • Оптимізація техніко-технологічних об’єктів молочної промисловості
    • Сучасні технології молока і молочних продуктів
    14 вересня 2021 року