Структура кафедри
- Лабораторія органічної хімії – корпус №2, ауд. 23, вул.Руська, 56
- Лабораторія аналітичної хімії – корпус №2, ауд. 24, вул.Руська, 56
- Наукова лабораторія – корпус №2, ауд. 26, вул.Руська, 56
- Лабораторія технології молока і молочних продуктів – корпус №2, ауд. 27, вул.Руська, 56
- Лабораторія біохімії – корпус №2, ауд. 28, вул.Руська, 56
- Лабораторія технології борошняних і кондитерських виробів– корпус №5, ауд. 10, вул.Танцорова, 2
- Лабораторія технологій харчових виробництв - корпус №5, ауд.12, вул.Танцорова, 2
- Лабораторія оцінки якості сировини і харчової продукції - корпус №5, ауд.15, вул.Танцорова, 2
- Науково-дослідна лабораторія технологій, аналізу і експертизи харчової продукції і води – корпус №5, вул.Танцорова, 2
13 вересня 2021 року