Структура кафедри
- Лабораторія органічної хімії — корпус №2, ауд. 23, вул.Руська, 56
- Лабораторія аналітичної хімії — корпус №2, ауд. 24, вул.Руська, 56
- Лабораторія технології молока і молочних продуктів — корпус №2, ауд. 27, вул.Руська, 56
- Лабораторія біохімії — корпус №2, ауд. 28, вул.Руська, 56
- Лабораторія технології борошняних і кондитерських виробів — корпус №5, ауд. 10, вул.Старий Поділ, 2
- Лабораторія технологій харчових виробництв — корпус №5, ауд.12, вул.Старий Поділ, 2
- Лабораторія оцінки якості сировини і харчової продукції — корпус №5, ауд.15, вул.Старий Поділ, 2
- Наукова лабораторія — корпус №2, ауд. 26, вул.Руська, 56
- Науково-дослідна лабораторія технологій, аналізу і експертизи харчової продукції і води — корпус №5, вул.Старий Поділ, 2
- Автоклавна — корпус №5, ауд. 8, вул.Старий Поділ, 2
24 листопада 2025 року