IV Міжнародна науково-технічна конференція
«Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Організатори:
- Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя (Україна)
- Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького (Україна)
- Могильовський державний університет продовольства (м. Могильов, Республіка Білорусь)
- Польська академія здоров’я (м. Жешув, Республіка Польща)
- Національний аграрний університет (м. Нітру Словакія)
Дата проведення: 11-12 жовтня 2017 року.
Напрямки роботи конференції:
- Інноваційні технології виробництва харчових продуктів;
- харчова хімія і біотехнологія;
- безпека і експертиза харчових продуктів;
- стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів;
- функціональні і нові харчові продукти;
- удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв;
- готельно-ресторанна справа;
- економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів.
Робочі мови конференції: українська, англійська, польська, російська
Реєстраційну форму, електронну версію відредагованих тез та копію квитанції про оплату оргвнеску необхідно надіслати на електронну або поштову адресу оргкомітету до 25 вересня 2017 р.
- Адреса оргкомітету
-
вул. Руська, 56, м.Тернопіль 46001
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
E-mail: kafedra.hb@gmail.com
Тел. (0352) 52-91-39, факс (0352) 254983