- Здобувач: Далєвська Діана Ярославівна
- Спеціальність: 181 Харчові технології
- Назва дисертаційної роботи: «Технологія виготовлення молока і молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду»
- Науковий керівник: Покотило Олег Степанович
- Адреса захисту: м. Тернопіль, вул. Руська 56, Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, ауд. 79 (зал засідань).
- Дата захисту: 29.12.2021р. 10:00
- Анотація дисертації(http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/36523/2/%d0%94%d0%b0%d0%bb%d1%94%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0%20%d0%94%d1%96%d0%b0%d0%bd%d0%b0%20%28%d0%90%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%b0%d1%86%d1%96%d1%8f%29.pdf)
- Дисертаційна робота(http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/36523/12/%d0%94%d0%b0%d0%bb%d1%94%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0%20%d0%94%d1%96%d0%b0%d0%bd%d0%b0%28%d0%94%d0%b8%d1%81%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%86%d1%96%d1%8f%29.pdf)
- Висновок про наукову новизну(http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/36523/9/%d0%92%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%ba%20%d0%94%d0%b0%d0%bb%d1%94%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0.pdf)
- Відгук офіційного опонента Цісарик О.(http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/36523/13/%d0%92%d1%96%d0%b4%d0%b3%d1%83%d0%ba%20%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%20%d0%a6%d1%96%d1%81%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%ba.pdf)
- Відгук офіційного опонента Боднарчук О.(http://elartu.tntu.edu.ua/bitstream/lib/36523/14/%d0%92%d1%96%d0%b4%d0%b3%d1%83%d0%ba%20%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%20%d0%91%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0%d1%80%d1%87%d1%83%d0%ba.pdf)
- Відеозапис захисту(https://www.youtube.com/watch?v=jUvmBRR8plY)
- Архів матеріалів на ELARTU(http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36523)