Студент кафедри автомобілів Роман Пишний — серед призерів ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

17 - 19 квітня 2019 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету студенти групи МАс-41, що навчаються за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт», взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Відновлення та підвищення зносостійкості деталей і конструкцій», «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі», а також у ХІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Підвищення надійності машин і обладнання».

Переможцем конкурсу зі спеціальності «Відновлення та підвищення зносостійкості деталей і конструкції» став Роман Пишний — хлопець здобув диплом ІІ-го ступеня та сертифікат учасника. Науковий керівник переможця — завідувач кафедри автомобілів, д.т.н., доцент Ляшук Олег Леонтійович.

До ще одного змагання, яке відбувалось 17 - 19 квітня 2019 року на базі Національного транспортного університету долучились студенти групи МАс-42. Нікітюк Юрій та Рижак Віталій, як учасники другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автомобільний транспорт», відзначені подяками. Наукові керівники — старший викладач кафедри автомобілів к.т.н. Клендій Володимир Миколайович, асистент кафедри автомобілів Босюк Павло Володимирович.

Вітаємо студентів нашого університету з високими досягненнями, бажаємо їм та їх колегам натхнення, успіхів і нових наукових звершень!