СУМУЄМО

Ректорат, колектив кафедри фізики, увесь професорсько-викладацький склад Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя з глибоким смутком сприйняли звістку про відхід у вічність колишнього співробітника кафедри — завідувача кафедри 1984-89 рр., к.ф-м.н., доцента

Пундика Андрія Володимировича
(19.01.1944 - 03.05.2021)

Життя Андрія Володимировича Пундика обірвалося 3 травня 2021 року після тривалої хвороби.

Андрій Володимирович почав працювати на кафедрі фізики в 1974 році та був одним з тих, хто формував кафедру фізики в університеті. Визнаний вчений в галузі квантової теорії твердих тіл, беззаперечний авторитет у науково-методичних питаннях, він завжди користувався повагою колег та студентів.

Тернопілля буде пам’ятати його також і як одного із засновників Тернопільського товариства творчої молоді «Відродження». Відійшовши від активної наукової та викладацької діяльності через хворобу, Андрій Володимирович продовжував цікавитися життям кафедри та залишався нам колегою та порадником.

Сумуємо разом з усіма, хто мав честь навчатися і працювати разом із Андрієм Володимировичем. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного, молимося за спокій його душі.

Панахида відбудеться 4 травня о 17:30 в Домі печалі (вул. Микулинецька, 27),
похорон — 5 травня об 11:30.